dimarts, 12 de maig del 2009

ENIGMA 3



Aquí teniu un video d´una cançó dels Abba, es titula Cassandra.A veure qui és l´afortunat o afortunada que em sap dir qui era aquest personatge i quin càstig li va infringir Apol-lo.

Molta sort!!!

3 comentaris:

  1. jojojojojjojojojojojoj
    sanndrraaaaa:)
    llaaa cassandra era la filla dels reis de Trroiaaa,
    era algu com una sacerdotesaaa de apol·lo, i aquest li va dir que li donaria els poders de predir el futur a canvi de,, ^^ "sexe" xdd
    pero a la hora de la veritat ella no va voler,, i ,,ell la va castigar fent q ningu creies el que deia :)

    ResponElimina
  2. Hola Sandra, sóc jo de nou.
    He vist el video i dedueïxo aquest personatge és Cassandra i que es va fer secerdotessa d'Apol·lo, però com que va rebutjar l'amor d'Apol·lo, aquest li va fer caure la maledicció que mai més ningú no creuria els seus pronostics.
    Espero no etivocar-me.

    Adéu, fins demà

    ResponElimina
  3. De petita, es va quedar adormida, juntament amb el seu germà Helen, al temple d'Apol·lo. Les serps sagrades de l'altar del déu van llepar-los les orelles, d'aquesta manera van rebre el do de la profecia.

    En créixer, es va fer sacerdotessa d'Apol·lo però, en rebutjar l'amor del déu, aquest va fer caure sobre ella la maledicció que mai no en creurien els pronòstics. Cassandra anuncià repetidament la caiguda de Troia, sobretot després que se sapigués que el seu germà Paris estava viu i després, quan aquest va dur Helena a Troia, però ningú no la va creure.

    Durant la guerra de Troia, Otrioneos de Cabesos va demanar la seva ma, però el pretendent va morir a mans d'Idomenos; més tard la va demanar Corebos, però aquest va morir a la conquesta de Troia.

    Després de la caiguda de Troia, va ser segrestada i violada per Àjax, fill d'Oileu, lluny de la protecció de la deessa Atenea, fet que determina la mort del guerrer per mediació de Posidó durant una tempesta en les roques Gires.

    Va ser entregada com a concubina d'Agamèmnon i va morir, junt amb ell, a mans de la seua esposa Clitemnestra i de l'amant d'aquesta, Egist. La seva suposada tomba era a Amicles o a Micenes.


    ariadna guell!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.